Hotell Strandbaden

Falkenberg Strandbad

Konferensaktiviteter.

 

Golf
Kombinera er konferens med en fantastisk golfupplevelse. Vi samarbetar med flera golfbanor i Falkenberg

Laxfiske i Ätran
Ätran är det klassiska laxvattnet på den svenska västkusten och är idag Sveriges förnämsta vildlaxälv. Guidning och fisketur från laxbron.
Tid ca 1,5 - 3 h.

 

Körsång

En riktig energihöjare! Körsång är mycket bra för samarbete och dynamik i en arbetsgrupp! Det är nu också vetenskapligt bevisat att körsång är nyttigt för både kropp och själ. Inga förkunskaper krävs. Innehåller uppvärming, andnings - och röstövningar. Vi sjunger enkla låtar allt från visa till pop. Aktiviteten sker med utbildad ledare.

Prisex : 10.000 kr för ca 1,5- 2 tim. I priset ingår 1 körledare, material, keyboard samt reskostnader. Alla priser ex.moms.

 

Dryckesprovningar
Vi ordnar gärna dryckesprovningar efter era önskemål.

Carlsbergs bryggeri

Smakkällan Beer and Beverage AB kan i samarbete med Carlsberg Sverige erbjuda en upplevelse utöver det vanliga. Här ges ni tillfälle att i ett av Sveriges största bryggeri, skaffa er en inblick i den moderna ölbryggnings- konsten samt ta del av dess historia. Det finns möjlighet att ha middagar för upp till 120 personer och puben tar 35 sittande gäster med möjlighet att anordna ölprovningar. Här i smakkällan erbjuds ölprovning, visning och grillbuffé. Önskas endast ölprovning och visning
går det också bra.

Barskola
Med en bartender som guide lär sig deltagarna knep och trix för att blanda fantasifulla drinkar och hur man gör succé på cocktailpartyt!
Tid: ca 1h och 30 min (minst 10 personer).

Bad och Spa
Vår fina badanläggning ligger i samma huskropp som hotellet. Badet har Sveriges enda 50 meters saltvattensbassäng, tempererad aktivitetsbassäng, arombastu, bubbelpool, massage, solarium, gym och mycket mera. Alla våra gäster har fri entré till badanläggningen. Aktivitetsbassängen hyr vi gärna ut för sällskap upp till 60 personer.

Här kan man dricka drinkar i poolbaren eller avnjuta exotiska bufféer och snacks. Vattenträning i olika former som Djupvatten ”Intervall”, Djupvatten ”Tema” och Djupvatten ”Traditionell”.Vi erbjuder och bokar även in behandlingar såsom massage, yoga mm.

Strandaktiviteter

Vi erbjuder beachvolleyboll, kubb och boule. Kostnadsfritt.


Schlagerparty
Musiktävlig under lättsamma former. Passar även bra som middagsunderhållning. Ni tävlar i grupper med frågor inom schlagertemat. Alla är med och tävlar, sjunger och aktiveras. Konceptet kan framföras med quiz-upplägg där deltagarna tävlar bordsvis. Tid: ca 45 min till kaffe och dessert (kan även
delas upp under middagen). Dansvänlig musik kan även spelas
senare under kvällen enligt överenskommelse.

Strandvandring
Om Skrea strand och badturismens historia. Vandring utmed Skrea
strand och i badstugekvarteren.

Stadsvandring
Om Falkenbergs historia med tyngdpunkt på 1700-och 1800-tal. Vandring i Gamla stan och centrala Falkenberg.

Medeltidsvandring
Om borgen Falkenberg, staden Ätraby och när Halland var danskt. Vandring utmed ån Ätran samt i Gamla stan.

Alla vandringarna tar ca 1 ½ timma och gäller för grupper upp
till 25 personer.

Tänk på att ha kläder efter väder samt bekväma skor!

Gäster i rum 1